nrl Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 Dlaczego płyta gł. wykrywa mi tylko 256MB z 512MB??? Na moim DFI chodzi ok i wykrywa pamięć dobrze czyli 512MB. a na tym [ciach!]ie nie dlaczego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 miałem kiedyś tę płytę i było podobnie. nie pamiętam dokładnie co wtedy zrobiłem, ale jakoś to rozwiązałem. powinieneś spróbować powkładać pamięć do każdego slota z osobna, uruchomić i zobaczyć czy jest ok, no i zmienić bios na najnowszy (to najważniejsze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 (edytowane) biost jest najnowszy !! w zielonych bankach komp sie uruchamia ale pokazuje 256MB w fioletowych sie nie odpala :( nie mam za duze pole do manewru teraz :( ps. jakiego biosu uzywałes Edytowane 6 Maja 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 3.3 beta chyba. a płyta jest do kitu w ogóle, cholernie wybredna na pamięci, brak blokady pci/agp. miałem miesiąc i sprzedałem... ale to z tymi pamięciami da sie zrobić, niestety nie pamiętam już jak i sobie raczej nie przypomnę niestety...ale nie poddawaj się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Witam ponownie pomocy :blink: nadal nie działa :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 mam naste pny problem nie działa mi dzwięk :( wgrywam wszystko (sterowniki do mobo i do audio) i nic dzwieku brak :( co jest z tą płytą takiego gowna jeszcze nie widziałem jak te msi ps. kupilem dwie takie jedna z nich na starcie była rozwalona :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...