bff70000 Opublikowano 6 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2005 czesc mam taki problem nie moge tego sam sprawdzic bo nie ma Borland C++ 5 jest troche stary i ciezko znalesc:( ale czy ktos wie czy pod Borland C++ 5 mozna uzywac funkcji graficznych z modul Graph chodzi mi o te funkcje ktore byly pod Dos'a w Borland C++ 3.1 ?? a jesli tak to jakie opcje trzeba zmienic? z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 raczej nie, mozesz uzywac wingdi ktore jest podobne, ale rysujesz po okienku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bff70000 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 podobno idzie uzywac bgi pod bc++ 5.01 trzeba zmienic: w Platform na DOS(Standard), a w Libraries zaznaczyc BGI. tylko ze to nie wszystko :cry: jak ktos ma jakies pomysly co trzeba jeszcze zmienic to niech napisze. Ja sam nie moge sprawdzic bo nie mam tego borlanda :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...