Major_Rush Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Moj problem polega na tym,ze mialem Linuxa,ale windows byl mi jednak bardziej przydatny no wiec sformatowalem Dysk C(komenda format c:) i zainstalowalem windowsa po odpaleniu systemu zauwazylem ze wcielo mi 20gb dysku na ktorych byl swap i partycje linuxa,kiedys tez tak mialem to odpalilem Partition Magic i pozamienialem te partycje i wszystko gralo,ale teraz kiedy chce go odpalic to pisze mi:Partition's Drive Letter cannot be identified,a kiedy podpialem drugi dysk i z niego odpalilem partition magic to program widzi ten moj dysk ale pisze BAD i nie widzi na nim zadnych partycji mimo,ze sa.Istnieja moze jakies inne programy ktorymi moge usunac te partycje linuxa,macie jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 tak ranish patrition manager. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...