kurdefelek Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 FIC K8 T800 na allegro za 100zł warte to jest tyle pieniędzy? zdjecie producent art http://twojepc.pl/artykuly.php?id=aopen_vs_fic_a64&strona=3 322zl nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 (edytowane) 1431563[/snapback] Jak nie masz kaski na GB lub MSI za ok 250-270 zł Za 100 zł to opłacalny zakup. Bo normalnie za ponad 300 zł to inwestycja beznadziejna ale za taką cene można brać. Tylko możliwości o/c minimalne... ;/ Edytowane 7 Maja 2005 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 kupiłem mam nadzieje że nie będzie problemów, nie ma nikogo kto posiada tę płytę? za te pieniądze to się cieszę, jak wpadnie kasa to kupię lepszą z pcie i athlona 64 pokręcę chcę grać w Battlefielda!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Byl temat na forum o jakiejs plycie FICa, generalnie byla bardzo chwalona. Firma ma duza tradycje w tworzeniu plyt glownych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 FIC na NF2 niebyły wcale złe, i niewiele ustępowały miejsca np Epoxowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Chyba padlo stwierdzenie ze ten FIC to to samo co Epox - identyczny wyglad... ulozenie wszystkiego :) Bardzo dobre plyty, i bardzo malo znane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 we wtorek przyjdzie więc czekam...... płyta ma zasilanie dwufazowe więc do OC to chyba żle napięcie proca można tylko chyba o 0,07V zmienić w artykule z góry max oc to 232 a i nie można zmieniać timingów pamięci , to chyba bardzo żle myślicie ,że wyjdzie jakiś zmodyfikowany bios który to odblokuje ew. gdzie mam szukać takiego biosa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...