tomcyk Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Co to moze byc jak co jakis czas jak gram to mi wyskakuja blue screeny i pisze tam u goory "bla bla bla ....nv4_disp.dl bla ..........IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL.... bla bla bla bla........................." No i reset tylko mi zostaje........Strasznie denerwujace bo dzieje sei dosc czesto Dzieki Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 najprawdopodobniej przekreciles procka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 karta nie jest krecona!!!!!!!!!Była ale juz nie jest....Dodam ze jakis czas temu wpakowałem paste od titana na GPU ale przez długi czas nic nie było az do jakis 2 dni temu Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Procesor/pamięci się przegrzewają i zwis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mail'o Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Prawdę mówiąc mam to samo - IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL , tyle że przez to nie uruchamiał mi się WinXP , a teraz w ogóle się nie instaluje. Co do sprzętu to jedynym zgrzytem może być to że poprzedni procek uległ spaleniu ... Więc może u Ciebie też coś sie skwasiło na płycie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Mam to samo na win2000, tylko , że u mnie dzieje się tak losowo. Podejżewam uszkodzenie grafy, bo procek na 100% się nie przegrzewa. Możliwe również, że dysk się przegrzewa. Dzieje się tak również gdy uruchamiam wadliwy program. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 a owiedzcie mioze macie SDI w domu to wtedy takie cos sie zdaza (mialem to do czasu zainstalowania patha od microsofta) a jezeli nie to to proponje szukac pomocy w nowszych sterach chipsetu i innych elementow ewentualnie zbadac temperatoory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturBoss Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 W Windowsach XP i 2k w polaczeniu z SDI wystepuje problem samoczynnych resetow. Pisano o tym na www.winxp.pl . Ja jednak przez przypadek doszedlem, ze to nie do konca wina SDI, a scislej mowiac tylko po czesci. Problem wystepuje tylko w polaczeniu SDI + grafa z ukladen nvidii, poniewaz gdy przez kilka dni mialem 16MB else wszystko bylo OK. Zero resetow. Teraz mam GF2 GTS, jednak SDI przelozylem na inny komp (server) i komp z winxp smiga az milo. (no chyba, ze nie macie SDI, no to juz inna brocha) pozdro;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 no własnie nie mam sdi...i sram po gaciach bo w przeciągu tygodnia chce ta karte opylic a tu mi takie jaja wyskakuja....Myslicie moze ze to moze byc spowodowane niedokladnym foklejeniem radiatora do gpu(przez mnie)??????????????????? Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rt3z Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 to nie wina grafy o tym moge cie zapewnic, to samo mi sie czasem pokazuje nv4disp.dll w miedzy czasie przesiadalem sie z GF2MX na GF4Ti i dalej czasem to wyskakuje, jeszcze nie rozgryzlem co to za przyczyna SDI nie posiadam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 B4rt3z mysłiślisz ze to jest w ogoole hardware'owa przypadlosc?????Czy moze zwykly formacik zalatwia sprawe?????????????????????? SZacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...