durek5 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 :) Prosze o ocene mojej stronki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Przeraszam zagalopowałem się oto adres stronki www.viking.malomice.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Zdecydowanie za dużo animowanych gifów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Po kliknięciu SPRZĘT wyłazi GALERIA. I wtedy cały menus robi się niespójny. To już lepiej to oddzielnie zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Rzeczywiście za dużo gifów. Graficzne rozwiązanie takie sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Rzeczywiście za dużo gifów. Graficzne rozwiązanie takie sobie. 1432586[/snapback] Włąsnie przez przypadek serfując po necie i szukając zdjęć dylatometru firmy Netsch (:lol:) spotkałem się z czymś takim: http://www.famnetsch.de/ Oj nieładnie.... xeroboy... :mur: Cytując miałem na myśli "graficzne rozwiązanie"... LOL Edytowane 8 Maja 2005 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Witam wszystkich .Faktycznie strona którą znalazłeś była robiona najprawdoodobnie tym samym programem co moja,ja jej wcześniej niewidziałem po prostu w rogramie spodobało mi się to tło i takie dałem.Faktycznie macie racje że za dużo jest animowanych gifów postaram się to zmienić na dniach jestem początkującym webmasterem i wyszło mi jak wyszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Tak... światłowodowe łącza telepatyczne spowodowały, ze dwie osoby zrobiły taka samą stronę.... . . . . . . . . . Nie sciemniaj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Oto odpowiedź: NetObjects Fusion 7 für Windows vel. NetObjects Fusion 7 for Windows Po prostu użyli tego samego schematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...