Noski Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Witam :D Chcem sobie zakupic do swojego kompa ramy ale nie wiem jakiej firmy.Chcem 512RAM PC400 ale nie wiem jakiej firmy i czy wogóle ma to znaczenie :unsure: Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulas. Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 To moze napisz ile mozesz wydac kasy? Bo teraz mozna ci polecic nawet OCZ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noski Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Mam 250zł i nie wiem której firmy moze good rama szy twinmosa nie wiem ktore lepsze i czy wogle jest jakas roznica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Kup sobie te reszte kasy wydaj na impreze i zmien tytul topiku na regulaminowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aRKOz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 hynix lub twinmos w tej cenie tylko warto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...