ubiquality Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 zastanawiam się nad jakaś fajna listwa zasilająca, znalazłem na necie coś takieg: APC Performance SurgeArrest 8 strasznie mi się spodobała, ma fajny wygląd ale nie tylko: posiada filtr do ethernetu, a także filtr do np. antenki satelitarnej (akurat mam w kompie :)) niestety nie wiem gdzie moge ją kupić, szukałem na google, ale nic.. zastanawialem się, czy by jej moze nie kupić za granicą, ale też nie wiem gdzie sie oplaca, i ile to kosztuje, i czy wogule dostane ją w ten sposob aha, i ważne jest, żeby pasowala do naszych polskich gniazdek :)) poradźcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsz Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 Sprawdz przede wszystkim czy w domu masz instalację z uziemieniem, czyli w wielkim skrócie trojprzewodową, bo jeśli nie to mozesz sobie kupic Acara za 20 zł i bedziesz mial to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubiquality Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 mam uziemienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...