wega Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 W Biosie jak patrze widze ze mam wartosc 0 a w CPU 1505 rpm czemu jest zero ?czy tak powinno byc,jesli nie to jak mam to zmienic??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Kabelek od pomiaru mógł ci walnąć, ale wtedy w windzie byłoby to samo. Spróbuj wgrać nowszy bios, ale przedtem podepnij inny wentyl w do tego gniazda /musi mnieć pomiar obrotów/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wega Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Mam najnowszy bios wiec chyba kabel ,ale czy jest wymiana warta zachodu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Może niechcący żel podłączyłeś wentylator tak że na cujnikdałeś 12V. Wtedy mógł sie spalić. Raz mi sie tak zdarzyło a naet dwa. Raz pokazywał zamiast obrotów dziwne cyferki a raa 0. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...