Dante17 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Jak myślicie który spośród dostępnych na rynku 200 Gigowych twardzieli ATA wybrać :?: Może Samsunga SpinPointa 200 GB SP2014N (7200, 8MB cache) ATA/133, albo WD Caviara SE 200 GB WD2000JB 8MB cache czy może Seagate 200 GB Barracuda 7200.7 ST3200822A 8MB, czy może jakiś inny :?: Pomóżcie bo sam już nie wiem. Wydaje mi się że dobrym wyborem byłby Samsung, ale prosze was o wyrażenie swojego zdania. Edytowane 8 Maja 2005 przez Dante17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neorad Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Siemka, mysle ze Samsung bedzie najlepszy, jest cichy, szybki i nie najdrozszy, pozatym zbiera dobre oceny w testach co tez sie liczy...choc musze przyznac ze mam taki sam problem jak Ty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Ja się zdecydowałem na HITACHI / IBM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Ja polecam Samsunga. Teraz sa ciche i wydajne. Nikt z miuch znajomych nie narzeka, ja też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Ja mam DW 2000JB i powiem że cuś ostatnio przy przegrywaniu lubi sobie głośniej chrupnąć :? Może weź Maxtora albo Hitachi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...