kubasiek1 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 NIestety mój dysk sie zjarał a dokladnie jeden układ na nim :( czy ktos wie gdzie mozna to naprawic?? i czy po naprawie beda na nim wszystkie dane ?? :( dysk maxtor 120gb.. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99none Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 - zakup elektroniki od tego dysku na allegro. - musi się zgadzać typ. model i firmware dysku a pośrednio i elektroniki. - dysk już po gwarancji czy po awarii zasilacza. - dane raczej pozostana na dysku, jeśli nie bedziesz grzebał z dyskiem i róznymi plytami elektroniki. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Juz po gwarancji a moze wiesz gdzie mozna wysłac dysk do naprawy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Oki znalazłem na allegro temat do zamkniecia........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solmyr Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 mam podobny problem, spaliła mi się elektronika na dysku, była to barracuda II 30GB. Na allegro znalazłem identyczny dysk z bad sectorami, różni się jedynie firmware (u mnie 3.21 tam 3.12) czy po przełożeniu elektroniki będzie to działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99none Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 cześć, - raczej nie bedzie działać. - nie znam topologii tych elektronik, ale wyjsciem jest przeprogramowanie flasha. - jest to duzy problem: wylutowanie flasha, szukanie binarii do flasha, wlutowanie. - pozostaje poszukac elektroniki z takim samym firmwarem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...