_Platinium_ Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Witam Jak ustawic 7v na wentylu jesli zamiast czerwonego i czarnego z wentyla,( jak na zdjeciu ) wychodza mi kabelki żółty i czarny ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 czerwony z wentyla podlaczasz do zoltego molexa, a czarny z wentyla do czerwonego molexa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Witam Jak ustawic 7v na wentylu jesli zamiast czerwonego i czarnego z wentyla,( jak na zdjeciu ) wychodza mi kabelki żółty i czarny ?? 1433454[/snapback] Przecież Ci odpisałem jak to zrobić. Z molexa mostkujesz czerwony i żółty i jest 7V. Czarny łączysz z czarnym i musi działać Tylko nie które zasilacze tego nie lubią. Edytowane 8 Maja 2005 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...