igomako Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 otóż mam pytanie - czym to to uszczelnić? mam blok bardzo nietypowego kształtu, żaden oring ne pasi, już prubowalem. co mi pozostaje? /dentka tez odpada/ slilikon? ale tu czytalem ze komuś denaturat w wodzie rozpuścił sylikon :( i juz nie wiem. czym uszczelnić i jak to zrobić? (ps: jestem zrezygnowany i zmeczony, dlatego pytam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bomarek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) Poszukaj w sklepie z częsciami samochodowymi siliconu uszczelniającego.Ja mam Super Blue Silicone type 613 .Wytrzymuje wysokie temperatury i agresywne środowisko pracy.Ten jest niebieski ale jest też czerwony. Edytowane 8 Maja 2005 przez Bomarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 hm. zniesie denaturat i tym podobne sprawy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 hm. zniesie denaturat i tym podobne sprawy? 1433746[/snapback] odezwij sie na gg o 22:15 cosik poratuje... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 samhain... i co ja bym bez ciebie zrobił? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...