Raptis Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Witam ziomki ;] Kupiłem sobie nagrywarke dvd i mam juz pytania. Sciagam sobie z p2p filmy i nie wiem jak nagrac dvd z napisami. Tzn film po angielslku a napisy sobie ściągnąłem. Dodam jeszcze ze film mam w formacie avi czyli => avi do dvd z + dociagniete napisy. Jakie programy co się przyda jak to zrobic ? PISZCIE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Film był oczywiście free :-P? Polecam stronkę cdrinfo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 możesz użyć tych programów http://www.vmesquita.com/en/diko.htm http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAvi2Dvd.html :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptis Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 ale dokładny opis dla lamera prosze :P dla 14 latka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Słuchaj grzmota! Poczytaj to! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 a wiesz, ze piractwo to grzech? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) no chyba prościej już nie można jak w AVI2DVD, jest po polsku, zawiera wszystkie potrzebne rzeczy. masz zakładki i postępujesz krok po kroku. http://www.afterdawn.com/guides/archive/av...dvd_avi2dvd.cfm Edytowane 8 Maja 2005 przez marekp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptis Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 lol ale wtedy film zajmuje 20 GB :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 ten program tak robi że film zajmuje nie więcej niż 4,7G tyle ile wchodzi na płytę DVD jednowarstwową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptis Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 a mi wyszło ze musze miec na dysku 9 GB !! Mój mail to raptis@tenbit.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 a mi wyszło ze musze miec na dysku 9 GB !! Mój mail to raptis@tenbit.pl 1435340[/snapback] Nie myl pliku wynikowego, z miejscem potrzebnym do konwersji. To 2 rózne rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...