entereczek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Zastanawiam się nad: HD4L04S1H4 Jednak nie chcę wykorzystywać go do chłodzenia dysku, tylko jako wlot powietrza bo mojej budy... I w związku z tym nasuwa mi się pytanie, czy oba wentylatory wciągają powietrze do budy, czy np. jeden wciąga zimne a drugi wypycha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 według mnie wciągają, ale azwsze mozesz je przekrecic nie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
entereczek Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 (edytowane) no wlasnie z tym nie mam zbyt miłych doświadczeń: razem z obudową był wentyl, na górze obudowy, ktory wypycha powietrze chciałem go 'przekrecic' ale na moje nieszczęście nie jest dokładnie wyprofilowany i chodzi wtedy głośniej(z jednej strony jest równo, a z drugiej jest luz 3mm), jeśli rozumiesz o co mi chodzi i właśnie dlatego potrzebuje jakieś wentylatory wciągające powietrze, bo nie mam innego miejsca Edytowane 8 Maja 2005 przez entereczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...