Yossarian Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 Witam !! Problem jest dosc pilny musze z pewnych wzgledow miec zestaw Ch.W. do konca tygodnia :( Jakie zestawy mozecie mi polecic ?? Jakies wlasne doswiadczenia ?? Jeden podstawowy warunek: musi byc NAPRAWDE cichy !! Sprawa jest pilna wiec musze to kupic (najwazniejszy jest blok + reszta smieci pompe mam) Dzieki za pomoc !! 8O 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 www.siliconvalley.pl ale zadzwon do matea czy ma bloki na stanie!!! jak am to dalej nei shookaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 No wszystko fajnie, tylko powiedz ile jestes sklonny na to wydac i co chcesz tym chlodzic (jaki CPU, czy cos wiecej), bo wlasciwie od tego nalezaloby zaczac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2002 do 200-300 pln tylko cpu, gpu moze, nie teraz na pewno. :) ps. proc to ALTHON 1700+ kurde, to http://www.siliconvalley.pl/ mi nie dziala mam tylko belke z data :( tez tak macie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 U mnie działą ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 dziala :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Mi nie :( mam tylko jak juz napisalem listwe z data :( Sprawdzalem w Opeze, Crazy Browser i IE -- qupa Moje jakis namiar mi dacie na ludzi z tej stronki ?? Albo jakies inne sklepy?? (discotech odpada --- zamowilem u nich zestaw w.c. i jakos do mnie nie dotarl.... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 bloki.wodne@interia.pl kom 501325202 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 dzieki :D :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...