ms-trex Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Witam, otóż miałem taką przygodę, zadałem pytanię na takim sobie jednym forum zagranicznym, i nie wiem jak to się działo, ale w momencie gdy dawałem odpowiedź do danego tematu to w momencie gdy kliknąłem wysłanie odpowiedzi to odrazu była odpowiedź tego kogoś do mojej odpowiedzi, moja odpowiedź była cytatem, i co zaskakujące wszystkie odpowiedzi były sensownie podawane, jak to jest możliwe jest jakiś program czy coś, może miałem jakiegoś trojana albo jakiś inny syf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 niedługo tutaj bedzie taki automat z treścią "Było, szukaj/google" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms-trex Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 zabawny jesteś wiesz, a czego ja mam szukać jak nawet nie wiem czego mam szukac i jak to się nazywa, i dlatego się pytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 źle mnie zrozumiałeś, nie chodzi mi o Twoje pytanie, a o ogólną tendencję na tym forum. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 zbieg okoliczności.. źle zrozumiałeś odpowidź, ktoś źle zrozumiał pytanie? odpowieadał na co innego i przypadkiem zgrało się z Twoim... to sie andaje na kolejny odcinek The X Files :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...