Geodeta Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 (edytowane) Mam pewien problem! sprzęt mam jak w podpisie. ostatnio zauważyłem że filmy coś sie zaczynaja przycinać. Przy odtwarzaniu filmów proc idzie na 100%! wcześniej tak niebyło. zainstalowałem inne kodeki i nic. odinstalowałem wszystkie i zainstalowałem jedne pewne i nadal zonk. w akcie desperacji zrobiłem nowy system i na gołym windowsie znowu to samo. zmieniłem ustawienia biosa na standardowe i odkręciłem proca i nic. wyciągnąłem jedna kostkę pamięci tak by był single zamiast duala i nic! normalnie mi ręce opadają ! ma ktoś jakiś pomysł co z tym fantem zrobić? pozdro Edytowane 9 Maja 2005 przez Geodeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 no i problem się rozwiązał :-). moja karta graficzna robi mi takie cyry przy rozdzielczości powyżej 1024 na 768 i odświeżaniu ustawionym na 100hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperRzeźniK Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Cieszymy się że mogliśmy pomóc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geodeta Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 he he :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...