marek.t Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 chciałbym sprzedać athlona 2500+ barton, solteka i pamięć (to co w podpisie) i teraz mam pytanie ile razem w kupie to jest warte? koło500 gdzieś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 No, 600 weźmiesz. Ale w życiu nie w komisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 to jak myslisz za 600 na allegro mozna było by to puscić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekara Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Wydaje mi się że za 600 zł możesz to spokojnie puścić na Allegro i powinno się sprzedać. Tutaj cena zestawu musi byc konkutencyjna. Policz sobie czy bardziej nie będzie się opłacało sprzedać osobno(prowizja od sprzedarzy i inne opłaty). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Tylko wystawiaj wszystko osobno i wyczaj (np. jak jest wiele licytacji tegoż podzespołu, to daj Kup Teraz!, jeśli jest odwrotnie.. wiesz :) ) Ja jak wystawiałem wszystko razem, to wzięli za 150, osobno wszystko to poszło łącznie za około 300zł (tj. kompletnie inny zestaw, nie :D ) Tak więc na allegro też trzeba mieć wyczaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...