ndx Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Mam karte nei owiem jaka GF 4 mx 440 ok przyznalem sie i chce dac nowego biosa karta to pixelviewi czy mui byc bios pixelview czy naprzyklad jakiegos innego ptoducenta ? bo do pixelview nigdzie nie widzialem jak to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 heh no raczej pixel ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ja mam MSI i mam nowego biosa (PO PROSTU NUDZILO MI SIE ) ale nie msi tylko referencyjny i jesli chodzi o wydajnosc i jakosc to nie ma roznicy (nie wiem jedynie jak wyglada sprawa a tv-outem) ale nie radze go zmienic ja zaluje (bo nie ma roznicy)tym bardziej ze nie biosow to geforcow od msi (mam nadzieje ze sie to zmieni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...