Jet4 Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Mój komp to P4b 2.4GHz (daje rade do 3.2 może dam rade 3.6GHz), MSI 845PE Max, 512MB RAM CL2.5, SB LIVE 5.1!, NeoTEC V4202, 2 wentylki w obudowie oraz na zastępstwie Riva TNT2 Pro bo spięcie poszlo na Leadtek FX 5200 i go szlak trafił icon_sad2.gif W Proline-Wrocław (www.proline.pl) jest Sapphire X800XL za 1199zł, a to nawet chyba tanio jak na tą karte. I mam zamiar dokupić w tym sklepie do kompa tą własnie kartę, Twinmos 512MB, i Artric Freezer 4. I teraz chce wiedziec czy mi bedzie wszytko dobrze grało, czy nie bedzie żadnych problemów i czy dobre dobrałem komponenty do kupienia, bo to bedzie dla mnie naprawde bradzo duży wysiłek finansowy i nie ma mowy żeby w ciągu najbliższych kilku lat dokupić coś do kompa (no może wentyl icon_biggrin3.gif) bo jeżeli to kupie to bede całkowicie spłukany z kasy i z tego co mi mogą rodzice dodać. Więc zdaje mi sie ,że do kompa bedzie karta ok, bedzie dobrze współpracować z całym kompem i chyba nie ma żadnego wąskiego gardła w tym sprzęcie. Jak tam się sprawuje Artic freezer 4 bo slyszałęm duzo dobrych opini na jego temat i w dodatku tani jest i to za ładnie wygląda icon_biggrin3.gif Czy jest wszystko ok z tym co zamierzam zrobić, bo jak coś sie okarze, że "gugu" to ja ide sie powiesić. Raczej chciałbym to kupic nawet w ciągu tego tygodnia, bo jak byly tam w proline X800XT za 1589 to zeszlo w 4-5 dni i pewnie bedzie podobnie z tą kartą, więc prosze wszystkich, którzy maja te rzeczy ,albo mieli jakies doświadczenia z nimi o odpowiedź. Chciałem poczekać aż wejdzie nowy uklad ATi ,ale przesuneli do jesieni i mi sie nie uśmiecha siedzieć z ta kartą a pozatym jeszcze teraz ta (mama nadzieje ze dobra) "okazja"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 nie powinno sie nic gryźdć a tak poza tym nie lepiej tanszego 6600 moze nawet gt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 nie powinno sie nic gryźdć a tak poza tym nie lepiej tanszego 6600 moze nawet gt? 1436338[/snapback] Tanszy i dosc sporo slabszy :P Gryzc sie nie powinno, choc bywaja czasem przypadki rodem z archiwum X :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 To może 6800, jak Ci się uda 6800gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 ehhh.. ludzie wy czytajcie co jest w temacie :/ Pisze z pytaniem czy wszystko bedzie ok, czy mi wejdzie X800XL na plyte z agp x4 a wy mi tu co jaka moge kupić karte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Wejdzie. I nawet będzie działać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...