jacek_lodowy Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Witam wszystkich uzytkownikow kompow wyposazonych w plyty M.T. Nabylem wlasnie komp z taka plyta z WIN XP + 2 zestawy A4Tech os/radio, zarejestrowalem XP, nastepnie M.T. ale zamiast 2 stanowisk mam console + st.2. Do st. 2 moge przypisac mysz, ale consola jest wspolna, na 2 monitorach 1 kursor poruszany mysza. Dodatkowo "gryza" się klawiatury. Oczekuje na jakies wskazowki dot. instalacji (moja wykonano w sklepie) , lub zmian w np. BIOSie. Jak wyodrebnic stanowisko 1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Witam wszystkich uzytkownikow kompow wyposazonych w plyty M.T. Nabylem wlasnie komp z taka plyta z WIN XP + 2 zestawy A4Tech os/radio, zarejestrowalem XP, nastepnie M.T. ale zamiast 2 stanowisk mam console + st.2. Do st. 2 moge przypisac mysz, ale consola jest wspolna, na 2 monitorach 1 kursor poruszany mysza. Dodatkowo "gryza" się klawiatury. Oczekuje na jakies wskazowki dot. instalacji (moja wykonano w sklepie) , lub zmian w np. BIOSie. Jak wyodrebnic stanowisko 1 ? 1436334[/snapback] Nie wiem co poszło nie tak jak powinno :? Windows Home czy PRO? instalowałem kiedyś ten patent (płyta pod P2, winXP PRO) i jakoś_tam działał. 1) Sprawdź na "normalnych" klawiaturach - radiowe mogły się przypadkiem podłączyć pod ten sam odbiornik (zdarza się). 2) Napisz jaka płyta (że Jetway to się domyślam, chodzi o model) 3) przeczytaj jeszcze raz instrukcję MagicTwin (a to tak dla pewności że niczego nie przeoczyłes, nie mam jej ale poszukam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...