TheArt Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Tak mysle ze lepiej zapytac Mam Neostrade 128, nagle w rachunku zobaczylem ze koszt wzrosl o VAT, czytalem na forum ze moge za to otrzymac odszkodowanie (ze TPSA nieprawidlowo poinformowala oraz niedoinformowala) oraz zerwac umowe bez ponoszenia kosztow, moze mi ktos doradzic co mam napisac, gdzie sie udac, co zlozyc aby wypowiedziec umowe (mam lojalke na 12 mcy) oraz czy za to bede musial cos placic, BTW gdyby mozliwosc bezplatnego zerwania umowy za brak wlasciwego poinformowania nie przyslugiwala to czy moge dokonac wypowiedzenia w inny sposob oraz czy nie bede za to placic. A mam tez question, zna ktos sposob na wzrost predkosci downloadu w Neo. OK. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 A mam tez question, zna ktos sposob na wzrost predkosci downloadu w Neo Bardzo prosto, wystarczy ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> sobie wyższą prędkość Neo , przy okazji wzrasta limit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...