Skocz do zawartości
Kijekk

Instalacja Sterownika Do Herculesa Prophet 9500 Pr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Właśnie kupiłem kartę Hercules prophet 9500 pro i mam ogromne problemy z instalacją sterowników. Komputer wykrywa 2 karty graficzne, nie pomaga instalacja sterowników na różne sposoby:

-za pomocą setupu - za końcu wywala komunikat o błędzie i o tym że nie może kontynuować, w każdym sterowniku jaki próbuje zainstalować

-za pomocą win - reinstalacja sterowników nic nie daje

Problem nie znika po usunięciu kart z listy sprzętu.

próbowałem zainstalować :

- sterowniki omegi - tu pojawiły się problemy

- najnowsze sterowniki ati - nic to nie dało

- sterowniki z płyty z kartą - taż nic to nie dało

Pomomo usunięcia jednej z wykrytych kart po resecie system na nowo wykrywa 2 karty

System to : Win XP prof SP1 - ma niecałe 2 tyg podobnie jak reszta sprzętu i do tej pory wszystko działało jak należy mimo tego że wcześniej miałem 3 różne karty GF na nim zainstalowane.

Prosze o pomoc, gg:2413324 prosze pisać mimo tego że jestem niedostępny - niewidoczny.

Kijekk

Edytowane przez Kijekk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość aTaSerwis

Każda karta ATI widziana jest jako dwie karty - w ten sposób jest na nich robiona obsługa drugiego wyjścia :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi