Kijekk Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 (edytowane) Witam Właśnie kupiłem kartę Hercules prophet 9500 pro i mam ogromne problemy z instalacją sterowników. Komputer wykrywa 2 karty graficzne, nie pomaga instalacja sterowników na różne sposoby: -za pomocą setupu - za końcu wywala komunikat o błędzie i o tym że nie może kontynuować, w każdym sterowniku jaki próbuje zainstalować -za pomocą win - reinstalacja sterowników nic nie daje Problem nie znika po usunięciu kart z listy sprzętu. próbowałem zainstalować : - sterowniki omegi - tu pojawiły się problemy - najnowsze sterowniki ati - nic to nie dało - sterowniki z płyty z kartą - taż nic to nie dało Pomomo usunięcia jednej z wykrytych kart po resecie system na nowo wykrywa 2 karty System to : Win XP prof SP1 - ma niecałe 2 tyg podobnie jak reszta sprzętu i do tej pory wszystko działało jak należy mimo tego że wcześniej miałem 3 różne karty GF na nim zainstalowane. Prosze o pomoc, gg:2413324 prosze pisać mimo tego że jestem niedostępny - niewidoczny. Kijekk Edytowane 10 Maja 2005 przez Kijekk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Każda karta ATI widziana jest jako dwie karty - w ten sposób jest na nich robiona obsługa drugiego wyjścia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kijekk Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Każda karta ATI widziana jest jako dwie karty - w ten sposób jest na nich robiona obsługa drugiego wyjścia :P 1437903[/snapback] Dzięki ... ale nadal nie moge poprawnie zainstalować sterownika do tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...