gorzkim Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Kupiłem router D-Link DSL-G604T udało mi się zkonfigurować router,karty sieciowe w stacjonarnym i laptopie z obu internet działa natomiast nie mogę poradzić sobie z konfiguracją Wi-Fi w laptopie.Może fachowcy z forum doradzą mi w tym problemie. Co i gdzie wpisać,zaznaczyć??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 A ja prosze o zatosowanie nastepnym razem odpowiedniego nazewnictwa tematu... http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=132021 Tak na przyszlosc, to czytajcie tez to co przyklejone... Znacznie to Wam i inym uzytkownikom ulatwi czytanie tematow. Chyba troszke nie w ten dzial sie wstrzeliles... Jest dzial o urzadzeniach WiFi, moze tam pytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzkim Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 A ja prosze o zatosowanie nastepnym razem odpowiedniego nazewnictwa tematu... 1438493[/snapback] SpiderMAN jesteś bardzo aktywny wszędzie cię pełno ale rzadko pomagasz nauczyłeś się tylko krytykować :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 pilnuje porzadku - inaczej zrobilby si eniezly burdel. napisz co zrobiles, i co sie dokladniedzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzkim Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 pilnuje porzadku - inaczej zrobilby si eniezly burdel. napisz co zrobiles, i co sie dokladniedzieje 1438599[/snapback] Oba komputery po konfiguracji routera mają połączenie z internetem przez karty sieciowe natomiast nie wiem jak przeprowadzić konfigurację Wi-FI w laptopie. Komunikacja Wi-FI laptopa z routerem jest bo po kliknięciu na ikone w zasobniku jest sygnał natomiast nie łączy się z internetem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 czy na kompach ustawiales dane TCP/IP czy masz wlaczone DHCP w routerze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorzkim Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) Już ustawiłem Dzięki ayem za zainteresowanie moim problemem Edytowane 11 Maja 2005 przez gorzkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...