dax Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Cześć. Chciałem sobie zainstalować 3DMark'a 2005, ale gdy włącze instalke, wyskakuje mi taki błąd: Nie zwracając uwagi na ten błąd zainstalowałem 3DMark'a, ale gdy klikam, aby się włączył, to wyskakuje popularne okienko "Wystąpił problem z aplikacją taką i taką, zostanie ona zamknięta + wyślij raport albo nie wysyłaj" i się nie włącza. Kto wie o co biega? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 poprostu masz procek bez obslugi SSE co jest wymagane do uruchomienia 3DMarka jaki masz ten sprzet ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Athlon XP 2Ghz o.O Większość na forum na taki albo podobny O.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...