lukaszzurek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Cooling VGA Silencer Rev.3.0 + Geforce2Ti ( Leadtek) Czy to pasuje do siebie? Jesli nie to co moge innego dac na tego geforce by chodzil cicho :)? Dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 gógli używasz czasem? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzurek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 1438890[/snapback] Widzałem to ale na wielu stronach podają, że ten cooler jest uniwersalny. Arctic natomiast podaje tylko pare modeli ATI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 no w sumie producent może się nie znać no nie? jeżeli znalazłeś gdzieś ze pasuje to pewnie pasuje przeciez często producent nie ma pojęcia co można zrobić z jego sprzętem inwencja userów jest n.i.e.o.g.r.a.n.i.c.z.o.n.a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 :D :lol: :wink: Ja myślę że na tego geforca zamontujesz nawet Arctic Freezer :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 :D :lol: :wink: Ja myślę że na tego geforca zamontujesz nawet Arctic Freezer :lol: 1440261[/snapback] a co zly pomysl ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 po co bawic sie w takie cos nielepiej prometee zalozyc? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...