-=SmOOth=- Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 mam lipe posiadam monit 15 philipsa 105s i coś z nią nim nie tak. normalnie ma odświeżanie 60hz . Sam przeącza się na 75hz i hmy jakby to tu napisać ... wyje . Dosownie ! jeśli wiecie co z tym zrobić to dajcie znać.Bo do monitów to ja szczęścia nie mam bo w tamtym roku zajeździem lg 17........ buu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 a może masz zainstalowanego power stripa i przełącza ci sie jak piszesz "ś" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SmOOth=- Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 nie. ale obczaiłem że jak zaczyna buczeć to sam sqrwiel przełącza się na 75hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...