safek43 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 a wiec po 30 minutah wiesza mi sie komp i nic nie moge zrobic co jest nie tak ??? prosze o szybką odpowiec . znaczy wiem ze dysk jest zwalony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg147 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Jeśli wiesz że dysk jest zwalony to czemu nie sprawdzisz kompa z innym ? Może sie przegrzewa? Zawsze możesz uruchomic kompa w dosie, pociupać w Mario i sprawdzić czy wszystko gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan06 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 jaki masz zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
safek43 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 CHIEFTEC 360 AKTYWNE PFC. A TAK DOKŁADNIE TO ON JAK OGLODAM FILM TO SIE WIESZA. grac moge normalnie sprawdziłem opfie zasiklania . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mg147 Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 no to chyba coś z procem , zbyt małe napięcie ,albo przetaktowany za mocno , ja tak miałem kiedyś że normalnie się grało ale na filmach sie wieszał.Pomogło obniżenie częstotliwości proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Gdy zawiesza ci sie komp wyskakuje jakis blue screen lub komunikat o bledzie, czy jest to taki "zwykly zwisik"? Moze to wina bad sectorów na dysku skoro piszesz ze jest zwalony. Proponuje skorzystac z programów diagnostycznych pobranych z witryny producenta dysku oraz hddregeneratora w przypadku badów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...