Nikos_Wariat Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Proc i sprzet jak w opisie Maly Spayer temp w stresie woda 23 stopnie procesor 38 stopni Idle woda 21 stopni Procesor 34 stopni Duzy Spayer temp w stresie woda 23 stopnie procesor 41 stopni temp w idle woda 21 stopni procesor 38 stopni i teraz pytanie jaka roznice bedzie na procesorach z blaszka np. amd 64 p4? kiedys szukajac odpowiedzi na pytanie jaka roznice jest spayer pod athlona xp pisalascie ze nie wielka . teraz po wlasnym tescie widze ze wiecej . to sa wyniki po 48h tescie wg procedury kynka. Pozdrawiam Nikos Wariat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 mały sprayer lepsiejszy o 3*C (?) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 na a64 temp bedzie nizsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 O prosze. Ciekawe wyniczki, fajnie by bylo gdyby ktos z P4/A64 przeprowadzil podobne porownanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Jeśli niedługo przyjdzie do mnie komp testowy to z pewnością przeprowadzę. Tylko sprayerów zmieniałnie będe , bo nie mam innego w zamian. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 Jeśli niedługo przyjdzie do mnie komp testowy to z pewnością przeprowadzę. Tylko sprayerów zmieniałnie będe , bo nie mam innego w zamian. 1439784[/snapback] Ale mi chodzi wlasnie o test na A64 ze zmienianymi sprayerami! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...