Gość Przemq Opublikowano 11 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2005 (edytowane) Napisałem to na tweak'u choc on ma inne przeznaczenie, ale trudno. Na oficjalnym forum IPB nie byli zyczliwi i mi nie odpowiedzieli, więc sie zwracam do was :D Mianowicie zrobiłem forum na IPB 2.0.3 i nie moge za cholere załadowac polskiego języka :mur: :mur: Chmody ustawione na 777, ale dalej nie da się ustawić polskiego języka. Jestem poczatkujący w tych sprawach, więc się za bardzo nie orietuje oso chozi :blink: Po załadowaniu pliku ipb_language.xml wyskakuje mi takie coś: Import attempt completed Cannot create 'lang_boards.php' - skipping... Cannot create 'lang_buddy.php' - skipping... Cannot create 'lang_calendar.php' - skipping... Cannot create 'lang_email_content.php' - skipping... Cannot create 'lang_emails.php' - skipping... Cannot create 'lang_error.php' - skipping... Cannot create 'lang_forum.php' - skipping... Cannot create 'lang_global.php' - skipping... Cannot create 'lang_help.php' - skipping... Cannot create 'lang_legends.php' - skipping... Cannot create 'lang_login.php' - skipping... Cannot create 'lang_mlist.php' - skipping... Cannot create 'lang_mod.php' - skipping... Cannot create 'lang_msg.php' - skipping... Cannot create 'lang_online.php' - skipping... Cannot create 'lang_post.php' - skipping... Cannot create 'lang_printpage.php' - skipping... Cannot create 'lang_profile.php' - skipping... Cannot create 'lang_register.php' - skipping... Cannot create 'lang_search.php' - skipping... Cannot create 'lang_stats.php' - skipping... Cannot create 'lang_subscriptions.php' - skipping... Cannot create 'lang_topic.php' - skipping... Cannot create 'lang_ucp.php' - skipping... Powie mi ktos o co chodzi i jak to naprawić ??? Dzieki z góry Przemq Edytowane 11 Maja 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 www.bfme.pl/gamer/forum jeżeli możecie to looknijcie i zarajstrujcie sie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
munio Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 Nawet nie po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...