Hipo Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 mojemu dyronkowi zrobiłem krzywdę, dokładniej oprócz tego że ukruszyłem jądro to jeszcze mam przerysowany taki bajer co jest pod mostkiem L3. Może ktoś wie co to jest i do czego służy?? bo mój duronek ciagnie teraz jak sam chce, jest to 800 a startuje na 700, 750, albo nie startuje co z tym zrobić, jeśli się da oczywiście bo śmigam na xp i nie zależy mi szczególnie na tym procku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Widzę że nikt nic nie wie i mój post umiera śmiercią naturalną. :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 a ile kcesz za proca ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 a ile kcesz za proca ? ile dasz?? :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Jak już ukruszyłeś jądro to nic z nim nie zrobisz. Możesz iśc kupić nowy procek, bo ten ci się będzie non stop wywalał. Tamat ukruszonego Durona już był na postach może dlatego nikt ci nie odpisuje. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ja miałem ukruszonego durnia i mi smigał bez problemow (850@1000) nie miałem z nim zadnych problemow:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ja miałem ukruszonego durnia i mi smigał bez problemow (850@1000) nie miałem z nim zadnych problemow:) To naprawdę miałeś farta:)) Wiecej szczęścia życzę również innym AMD:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 z athlonem jestem bardziej uwazny :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ja miałem ukruszonego durnia i mi smigał bez problemow (850@1000) nie miałem z nim zadnych problemow:) mój też śmigał bez problemu aż przy zakładaniu Volcano posmarowałem go nową porcją pasty ze srebrem (titan) i nastąpił wysyp. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 dlugo juz nie pociagnie ten duronik, mozesz sprobowac go oczyscic z pasty, potem na nowo odblokowac mnoznik i ustawic na stale w biosie jesli to ine pomoze to juz po procku!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 dlugo juz nie pociagnie ten duronik, mozesz sprobowac go oczyscic z pasty, potem na nowo odblokowac mnoznik i ustawic na stale w biosie jesli to ine pomoze to juz po procku!! też to przewiduje , więc trzeba zbierać kasiorkę na a XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 naturalna kolej zeczy, narodziny, zycie, SMIERC :( hie hie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ale twoj duron niestety zostal potracony przez zycie i dostal zawalu, a nowej pikawki chyba nie znajda :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...