Andriej Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Pisalem ostatnio kalkulator graficzny w C# i mam male pytanko... Nie wiem jak oprogramowac przycisk DEL tzn. Backspace na klawiaturze???? Cyferki i znaki dzialania typu "+,-,*,/" mozna latwo powiazac z klawiatura za pomoca "&"! Ale nie wiem jak poradzic sobie z Backspacem, Enterem zreszta tez (wynik dzialania czyli "="). Jesli ktos ma na tyle wiedzy zeby podac jakis ciekawy pomysl to bylbym bardzo wdzieczny:) Programuje w tym jezyku dopiero jeden semestr i nie zapoznalem sie dopiero z materialem wstepnym... Z gory dziekuje za kazda pomocna wiadomosc!... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 chyba do tego cleu musisz uzyc kodu ASCI klawisza bo przez "&" klawiszy funkcyjnych typu enter i del nie obsluzysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...