White Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 WItka posiadam nagrywarke od niedawna i mam problem mam płyte DVD i chce ją przegrac robie image Clone CD i nagrywam to potem ale nie chce mi po nagraniu czytac tej CD . Jak ktos wie i moze opsiac jak mam przegrac płytke DVD i jakim programem to najlepiej nagrac niech napisze :) . Aha i czy da sie film w Divixie albo w mpegu nagrac na DVD ??? z góry dzieki za odpowiedz . Pozdroofka :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 z twojego postu to nic nie zrozumialem :!: moze bys tak napisal co to masz za nagrywarke ? zwykla cdr/rw czy dvdr/rw/+rw/ :?: i co ty chcesz przegrac z tego krazka dvd ? film czy jakis program ? bo piszesz, ze robisz image dvd a potem nie chce ci czytac plyty CD. troche jasniej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Nagrywarke mam LGcombo dvd+rom i chce przegrac film!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Nagrywarke mam LGcombo dvd+rom i chce przegrac film!!To znaczy, że chcesz przegrać film DVD na nośnik CDR ? 8O 8O 8O . Twoje COMBO może owszem czytać płyty DVD ale nie nagrywać !!! Pozatym na DVD jest trochę więcej danych niż na CD :) A jeśli chcesz nagrać film DVD na CD jako DIVX to trochę musisz nad tym posiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...