pablo163 Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Jak to trzba ustawic te dzielniki i jak to sie nazywa czy to jest to: slot1 1/5 irq slot2 irq slot3 irq solt4 irq Czy to to jak to to jak to ustawic tamm mam chyba do 15 czy 16 mniejsza o to o co w tym chodzi mam teraz w 1/5 auto tak jak w reszcie zresztą Jak to poustawiac???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Ty chyba pytasz o przerwania !! Lepiej nic nie mieszaj bo ci system nie ruszy - beda same konflikty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 ktos tu chyba miejsha pojecia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Nie mieszam dokladnie napisałem czy to jest to.Czytajcie dokładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...