slomek3 Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Reboot and Select proper Boot device or insert boot Media in selected Boot device and prezz any key. Jak wlaczam kompa to mi sie to pjawia, dobiero gdy go zresetuje na miekko czyli ctrl+............. to wtedy ten blad pomija. co robic i co to oznacza?????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 te, a w biose masz ustawione boot device hdd0 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slomek3 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 nie wiem, jezeli tak to znacy ze zle?? i co mam zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slomek3 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) ja mam bios v 1.1 i tam nie mam do wyboru hdd-1 czy hdd-0, tylko jest do wyboru: floppy i nazwa dvd-rw i nazwa hdd i jego nazwa Edytowane 15 Maja 2005 przez slomek3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 W biosie masz opcje: First Boot Device, Second Boot Device itp. Ustaw na HDD-0 przy First :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slomek3 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 nic nie dalo niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 dysk sata ?? kontrolery powlaczane ??? jaka plyta glowna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...