flasht Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Witam, Ze wzgledu na to, iz nagrywarka mi padla musialem zmienic ustawienia dysku, ktory byl dla niej masterem na single drive... ale po odpaleniu windowsa, nie mial on przypisanej zadnej literki... wzialem wiec i mu przypisalem menedzerem dyskow, ale teraz pokazuje ze jest system plikow RAW... a byl NTFS ;-/ Co z tym fantem zrobic? Bardzo bym prosil o profesjonalne opinie, poniewaz dane na dysku sa BARDZO ale to BARDZO BARDZO wazne. Pozdrawiam FlashT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 :-P tez tak miałem i profesionalnie sformatowałem tez miałme wazne info ale nikt mi nieumiał pomóc i watpie czy z tym da rade cos zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko22 Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 flasht...tak się nie raz dzieje....wystarczy zrestartować system. Nie masz w ogóle dostępu do tego dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 21 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2005 ja ci profesionalnie radze: profesjonalnie to sformatuj, ale przedtem dane sobie easyrecovery albo czyms tam sobie zrecoveruj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...