Mariachi Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 A więc mam pytanko być może banalne ale nie znam się na tym kompletnie. Głośniczki jak w temacie, i zauważyłem, że jak odłącze prawy głośnik to nie słychać prawie różnicy w tym co odtwarzam. Próbowałem zmienać głośniki miejscami i było tak samo więc głośniki działają oba. Próbowałem odtwarzać muzyke i filmy różnymi programami i to samo ciągle. W sumie to mi to aż tak bardzo nie przeszkadza, ale chciałbym wiedzieć czy tak ma być czy coś nie gra. Będe wdzięczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariachi Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 no co jest nikt nie pomoże, jeżeli tak ma być to niech ktoś powie, że jest dobrze bo mówie nie znam się na tym za bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Masz dźwięk we wszystkich głośnikach? np w teście w sterownikach NIe wiem ale wydaje mi się ze twój problem to żaden problem :) jak odłącze prawy głośnik to nie słychać prawie różnicy w tym co odtwarzamA jaką różnice chesz słyszeć? :) przecież jeśli słuchasz mp3 to masz ją w formacie stereo więc nie będzie żadnej różnicy między lewą a prawą stroną. Tak mi się wydaje, ale może źle cie zrozumiałem. Jeśli głośniki działają w teście w sterwnikach to jest wszystko ok. sprawdz. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...