cavarr Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Witam mam w domu zastępczego kompa i nie działa mi na nim net, jest to radiówa. Karta radiowa to d-link dwl-510 system windows xp pro sp2 komp to celeron 500MHz, 64MB, płyta główna to Asus MEZ na intelu 440ZX i na tym konfigu łapie sięc, wszystko pięknie, ale net nie działa, strony się nie odpalają zadne pakiety do mnie praktycznie nie trafiają. a na standardowym kompie A64 itp. wszystko lata ok. Co jest nie tak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 a antena ta sama? wpisz komende "ping x.x.x.x -n 200 -l 1000" gdzie x.x.x.x to IP Twojego serwera routera i zobacz ile masz zgubionych pakietow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 antena ta sama :-| a net na starym kompie jak nie działał tak nie działa i bądź tu mądry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 a mac adres podałeś adminowi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 a mac adres podałeś adminowi? 1452870[/snapback] no przecież to była stara sieciówa(dostali mac wcześniej) więc po co podawać ??? :? a na obecnym kompie chodzi wszystko spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...