domi12 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 :angry: Ostatnio sciągnolem sobie film Kingdom of heaven z torrenta! Niestety plik jest spakowany a do jego rozpakowania potrzebne jest haslo kturego nie znam. Prosze o pomoc moze jakis program do odszyfrowania albo cos plizz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laza_lukasz Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Jako haslo wpisz adres strony z ktorej scignoles ten pliczek. Sa tesz programy do łamana haseł w plikach *rar. (www.gogle.com) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 :angry: Ostatnio sciągnolem sobie film Kingdom of heaven z torrenta! Niestety plik jest spakowany a do jego rozpakowania potrzebne jest haslo kturego nie znam. Prosze o pomoc moze jakis program do odszyfrowania albo cos plizz 1444450[/snapback] Lepiej skasuj ten post, bo dostaniesz banana :D Jako haslo wpisz adres strony z ktorej scignoles ten pliczek. Sa tesz programy do łamana haseł w plikach *rar. (www.gogle.com) 1444492[/snapback] GOOGLE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domi12 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Lepiej skasuj ten post, bo dostaniesz banana :D GOOGLE :D 1444524[/snapback] Ok juz mam udalo mi sie rozpakowac :))) eh ten film jest po "niemiecku" i nie mam do niego napisów !!! Ale thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Wpisz poprostu w google "napisy". Znajdziesz napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 www.napisy.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...