Axcel Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 Zomer dlaczego każdego GF2 nazywasz shitem?? Może kupiłes kiedyś jakiś trefny egzemplaż, który Ci zwalił system i zaprzysięgłeś zemste :P Bajerki na forum tesh powinny być. Fakt, że aż takie chłodzenie nie jest wymagane ale miło popatrzyć :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 z bajerami to se idz na wystawe expo 2010 i gwarancja pierwsze miejsce , no dobra a co ci to dało z tej starej rury dużo nie wyciągniesz nawet jak to wykręcisz na 100000000000Ghz sam tego gf mam i wiem ze to szit. A i proponuje następnym razem chłodzenie cieklym azotem i bedzie git :lol: zomer, pieprzysz jak poparzony 8O Od kiedy i dlaczego GF2 Ti to szit ??????? 8O Moze masz jakas firma "kogucik" i ci sie pier .......... kaszani ? 8O Ja mam PROLINKa i sie z niej jeszcze ciesze. Widze tez ze masz bardzo dobre wyniki w kreceniu :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 ZOMER, przesadzasz! Ja Cię stac na GAINWARDa to sobie kupuj. Ja mam tylko na uzywanego GF2Ti i wyciskam ile mogę. Jak to robie i czy cos to da to juz inna sprawa. Jak na razie jest postep bo na standadrowym coolerze nie moglem przejsc 267MHZ na rdzeniu. Teraz spokojnie na 280 i chce dalej ale nie mam czasu. Tylko mi nie mow ze krecenie rdzenia nic nie daje bo DOSKONALE TO WIEM. Co do coolerka tez zacząłem sie zastanawiać. Bije sie w piers że pieprzyłem głupoty i rzeczywście jest to cooler od celera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomer Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 zomer zomer zomer itd........ spoko chłopcy poprostu jestem nienasycony i nie zadowala mnie ta karta jest trochu stara nie uważacie będzie już ze 3 latka jak było pierwszy raz o niej słychać, a firme mam nie kogucik ;) tylko innovision 3d z pamięciami 4,5 ns a mogłem poczekać i kupić prolinka moze lepszy I wielkie sorry jeżeli kogoś uraziłem !!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 czym przykleiłeś te mega radio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 http://www.xbitlabs.com/video/geforce2-ove...cking/v7700.jpg A tak wygląda GF2 taki jak ja mam, po żałożeniu dodatkowego chłodzenia przez redaktorów X-Bit Labs :D Wiecie co uważam X-Bit za profesjonalny serwis. I na ich miejscu to bym sie wstydził taką lipną przerubke pokazywać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Trzeba było zamontować tak radiatory na pamięciach i chipie żeby żeberka były równoległe do dłuższej krawędzi karty. Wtedy zamontować wiatrak 80 w miejscu 3 śledzi pod kartą i chłodzić radiatorki powietrzem z zewnątrz. Napewno duzo większa by była różnica. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NewLSD Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Bez sensu. Karta graficzna az tyle ciepla nie oddaje by cos takiego bylo uzasadenione. Wydziela ona ledwie kolo 10W. Na to wystarcza slabszy cooler. Zauwaz ze z odwrotnej strony chip i tak jest cieply...Tos teraz palnął... kekeke 10W... no comment... poczytaj specyfikacje... 15-20W to minimum... a zakładanie takiego sprzętu ma sens jak ktoś lubi o/c grafe... Swoją drogą są ludzie mający peltki na grafie i to 74Watowe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Tutaj bym spekulował gdyż pełny GF2 pobiera 8W prądu, a MX`y zaledvie 4W! Następne generacje kart faktycznie wchodzą znacznie powyżej 10, a navet 15W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...