keller107 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Jak pozbyc sie ikony w tray'u bezpieczne usowanie sprzetu za kazdym razem jak zainstaluje modem mam takie badziewie macie jakis sposob???? Wiem ze nie jestem jedynym bo kazdy co ma NEO ma takie cosik. Macie jakas szybka odpowiedz na to pytanie piszcie. Dodam ze juz kilku sposobow probowalem msconfig,procesu i uslugi i co i lipa :( Moze jakas wskazowka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 dal bym glowe ze kilka dni temu widzialem juz taki temat... ale za cholere nie moge go znalezc. ja znalazlem rozwiazanie zastepcze - ukryj nieaktywne ikony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keller107 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 A tak bez zaptepczego rozwiazania? Da rade to zrobic :) Ps lepsze to niz ogladac to badziewie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr W Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 da się, tu jest rozwiązanie i potrzebny program, który trzeba dodać np. do autostartu: Hide "Safely Remove Hardware" icon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keller107 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Dzieki dziaaaalaa. A nie znasz moze sposobu zeby to spod windowsa wylaczyc?? (Tak nawiasem mowiac zyby nie mnozyc sobie programow w autostarcie???) DZIEKI!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr W Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Nie znam i z tego co się orintuję takowy nie istnieje Co do kolejnego progrmu w autostarcie, to przecież kończy on swoją prace po ukryciu ikony, więc zasobów nie zajmuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...