dreamek Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 czy ktoś mógłby napisać, albo podac mi linka z artykułem jak skonfigurować sięć wifi... mam u siebie karte wifi z zestawu asus a7n8x-e deluxe a druga to d-link dwl-510 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinbaran Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 W najnowszym ENTERZE jest podobno super opisane jak konfigurować WiFi. Dużo porządej wiedzy za 15 zł jak powiedział mi jeden zaufany człowiek. Mam ten egzemplarz ale jeszcze nie czytałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 czy ktoś mógłby napisać, albo podac mi linka z artykułem jak skonfigurować sięć wifi... mam u siebie karte wifi z zestawu asus a7n8x-e deluxe a druga to d-link dwl-510 :) 1444730[/snapback] no i...? chcesz połaczyć te dwa kompy ad-hoc? czy jeden udostepnia net drugiemu? bo nie bardzo sobie radzę bez szklanej kuli... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...