john2 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Po podłączeniu telewizora do kopmutera na ekranie mam czarno-biały obraz, nie mogę w żaden sposób uzyskać kolorów. Dlaczego, czy to wina kabla (S-VIDEO - EURO)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominsman Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 prawdopodobnie to wina kabla..... chociarz jak ja podlaczalem kompa do telewizorka wszystko bylo git pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 euro ... są take wtyczki z przełącznikem in/out .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 http://www.solar.blurp.org/tvout.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 kabel jest OK miałem to samo trzeba poprostu dobrze skonfigurować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...