gorskit Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Witam. Nadszedł czas zmiany płyty. Mam kilka propozycji ale nie wiem którą wybrać plyta nr.1 płyta nr2 A może nie przepłacać i wladować coś takiego płyta nr3 Bo chyba cena i tak nie jest taka najgorsza? Pozdrawiam i prosze o popdowiedz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 za takie pieniadze kupisz abita na 865pe (lub uzywana abita na 875p), albo dorzuc jeszcze pare zl na asusa p4p800 z tego co sie orientuje to gigabyte nie jest którlem podkrecania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorskit Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 na podkrecaniu mi nie zależy, licze na stabilność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 to jedziesz z czyms takim, napewno stabilne - koncu asus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 jaką chcesz podstawke? Pierwsza płyta jest na lga 775 a reszta na 478 więc która? Jak chcesz pod 478 to polecam dfi lanparty z komputronika za 300zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...