Gość <kAiN> Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) Mam poważny problem <_< Dzisiaj z rana odpalilem kompa (taki jak w podpisie). Patrze na monitor nic sie nie wyświetla , looknołem na S-bracet(mam na śledziu 4 diody sygnalizujące) i cały sie świeci na czerwo czyli proc jest walnięty. Więc resetuje bios i wrzucam 133 fsb. Znowu to samo , znowu reset biosu tym razem 110 fsb. Komp sie odpali wchodze do biosu wrzucam 133 fsb i zwiększam v-core i nic nadal 4 czerwone diody. Max proca teraz jest 115fsb :mur: Procesor nigdy nie był katowany(moja płyta główna sie do tego nie nadaje) ramy są sprawne a temp nigdy nie przekroczyła 50 stopni. Wie ktoś co jest ?? Myślicie że to bios czy przepalony na wpół procesor ???? HELP ME PLZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edytowane 15 Maja 2005 przez <kAiN> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 zmien tytuł tematu bo jest nieregulaminowy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 wyciagnij i wsadz jeszcze raz potem pamieci itp tylko wszystko oczysc:) albo sprawdz u kolegi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <kAiN> Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 PRoste że odrazu wyjołem proca i go wyczyściłem , pamięci wsadziłem do innego slotu . Nic nie dało :( a moji koledzy już nie mają 32bitowych kompów . Zostałem ja sam z tym szajsem. Jak teraz proc poleciał to przezucam sie na a64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 PRoste że odrazu wyjołem proca i go wyczyściłem , pamięci wsadziłem do innego slotu . Nic nie dało :( a moji koledzy już nie mają 32bitowych kompów . Zostałem ja sam z tym szajsem. Jak teraz proc poleciał to przezucam sie na a64 1445939[/snapback] jak bys mieszkal na ursynowie to mogl bym ci sprawdzic tego proca;) ale grochow to na 2 koncu wawy:\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...