Gość Devilinside Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Witam Kupiłem właśnie Pentium 4 pod s775 2800Mhz i dopiero zaczynam swoją przygodę z intelem i chciałbym wiedzieć co to za seria procka czy coś lepszego czy lipa: 2L423854A 1511 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) no chyba to nie jest seria procka wszystkie serie procesorow intela znajdziesz na: http://processorfinder.intel.com/ znajdziesz tam tez rozne szczegoly typu: pobór mocy, max temperatura ktora dopuszcza producennt i inne [ciach!]ły Edytowane 15 Maja 2005 przez Ganeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Devilinside Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Ganeon dzięki za stronke źle podbałem te numerki coś mi się pomieszało ale już znalazłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 no to podaj nam tutaj tą serie i pochwal się co kupiłeś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Devilinside Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Seria jest SL7J5, Core Stepping D0 możecie mi coś o tym powiedzieć czy to jakaś lepsza seria czy lipa tak jak powiedziałem wyżej dopiero zaczynam swoją przygodę z intelem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...