radeksz Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) A mianowicie mam taki problem ze na oryginalnym napieciu (1.62V) jest ok tzn sa odchyly 1.60V do 1.63V a jak zmniejszylem na 1.55 V to skoki byly w przedziale od 1.47V - 1.58V, czego byla by to wina?? Procek i zasilacz taki jak w podpisie. Czy nic niestanie sie prockowi od takich skoków?? EDIT: TO NIKT MI NIE POMORZE?? :mur: Edytowane 15 Maja 2005 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Pewnie mierzone speedfanem <<== daj se siana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 everestem wiem ze + - tolerancji ale sam fakt ze skacze a za bardzo to niewiem jak zmiezyc na mobo napiecie proca i miernika niemam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 wez daj sobie spokoj, maasz bardzo male skoki napiecia ;] a co i jak mierzyc jest pewnie w topicu o MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...