Woytman Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Witam Znajomy chce na dniach sprawic sobie w/w Radka :) Pytam sie go jaka ma zasilke ... a on na to ze Rubikona 200W :? Boszcheeee ... mial ktos tego Rubika w rekach ?? jest szansa ze pociagnie tego Radka :?: Wiem ... najlepiej by bylo sprawdzic czy ruszy z moim Radkiem 8) ale narazie nie ma takiej mozliwosci :( Ruszy ... czy nie ruszy ... oto jest pytanie :twisted: Czy moze od razu leciec kupic jakas mocniejsza zasilke :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 A co ma znajomy za kompa , chodzi mi o Config . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 stawiam wyrzuta gume do zucia, ze poojdzie dym :) ale jaki konfig? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 na 230W ruszy ;) bo u mnie ruszyl ;P to moze i na 200W ruszy ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 ruszyć zapewne ruszy ale pewnie szybko sie zasilacz zjara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 stawiam wyrzuta gume do zucia, ze poojdzie dym :) Qurcze ... wlasnie tego sie boje :evil: Juz to widze jakby mnie scigal 8O gdyby mu sie komp sfajczyl :? Fakt ... z tym konfigiem to walnalem gafe :oops: Durak 950Mhz ,Seagate U6 40GB, Mobo jakis NoName :cry: Dzwiek integral ... reszta chyba raczej malo istotna :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 powiem tylko ze bewdzie ciezko :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 Churraaaaa udalo sie :D Jak kumpla postraszylem malym pozarkiem, zapachem fajczonego zasilacza :twisted: to zmiekl :wink: Kupuje jutro razem z Radkiem Hunt Key`a 300W 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2002 I dobrze zrobi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartez Opublikowano 8 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2002 A u mnie na 2 zasilaczach 300W (w tym Megabajt) kata Hercules Radeon 8500LE nie chodziła w 3D a na 200W zasilaczu samsunga chodzi. Są małe przekłamania ale zanim kupie dobrego 300W to musi wystarczyć. Ciężko jest kupić naprawdę dobry zasilacz nie wydająć 400zł :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytman Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Ciężko jest kupić naprawdę dobry zasilacz nie wydająć 400zł :( Bez przesady ... :wink: Mysle ze w granicach 300 zlociszy dostaniesz juz jakiegos Enlighta lub Enermaxa 300W 8) Oczywiste ze kazdy kupuje to na co go stac w danej chwili ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...