pbuda Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 pomęczę chwilę celem definitywnego zweryfikowania czy kończy się bios czy jest za ciepłoJesli chodzi ci o to, czy przejdzie biosa w lodowce, to zakladam ze uzywasz chociaz jakiegos radiatora, bo bez, to raczej nie przejdzie :) to muszę się obawiać np kondensacji czy może jeszcze coś brać pod uwagę 1447659[/snapback] Jak wlozysz do lodowki, to nic nie kondensuje, ale jak wyjmiesz... Druga rzecz to taka, ze rozmrozisz lodowke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrysek Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Jesli chodzi ci o to, czy przejdzie biosa w lodowce, to zakladam ze uzywasz chociaz jakiegos radiatora, bo bez, to raczej nie przejdzie :) Jak wlozysz do lodowki, to nic nie kondensuje, ale jak wyjmiesz... Druga rzecz to taka, ze rozmrozisz lodowke :D 1447878[/snapback] Nie zrozumieliśmy się, chcę zapakować jak jest teraz na biurku i zobaczyć czy coś wyżej stabilnie będzie, winda wchodzi nawet na fsb 245 ale niestabilnie... może pamiątki się kończą bo to CH5... albo biosik na więcej nie pozwala - na fabrycznym z bólem 211 było :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 jeżo twórco zrób chłodzenie dla kolegi na mamki :D . O podsunołeś mi pomysł na moding . Na radiator termaltake nałoże plekse z wyżłobionym korytem i tamtędy popłynie woda . jeszcze komory będą przez weźe łączone . jedyny bajer że nie będzie na nim flinów.Przydały by się radiatory patriota :D. pytanie lamki -nawet extremalne schłodzenie SB nie wpłynie na wydajność dysku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) pytanie lamki -nawet extremalne schłodzenie SB nie wpłynie na wydajność dysku??lol, jak ty to sobie wyobrazasz, talerze przysspieszą w dysku czy co :lol2: edit: Poza tym czy spotkałeś jakkikolwiek przypadek w którym schłodzenie jakiegoś podzespołu zwiększyło wydajność? Edytowane 13 Stycznia 2007 przez GDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 no mojego starego durona . po jakimś czasie kapnełem sie ze wiatrak nie jest podłączony włączyłem i był ... stabilniejszy/wydajniejszy:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...